streda 3. novembra 2010

Pôžička na rekonštrukciu bytu

Chcete si požičať vyššiu sumu peňazí? Idete rekonštruovať byt, alebo kúpeľňu, prerábate bytové jadro a chýbajú Vám peniaze. Požičky zaručené nehnuteľnosťou bez dokladovania účelu použitia. Peniaze môžete použiť na čokoľvek.


Potrebujete peniaze na rekonštrukciu bytu


Hypotekárna pôžička je pôžička zaručená nehnuteľnosťou s možnosťou použiť financie na čokoľvek aj na prerobenie bytu. Po vybavení pôžičky získate peniaze ihneď na bežný účet a záleží iba na Vás, čo s nimi urobíte, či zrekonštruujete byt, alebo zateplíte rodinný dom. Hypo pôžička má oproti iným krátkodobým pôžičkám nižší úrok, už od 4,9% a splácať ju môžete od 5 do 20 rokov. Výhodou požičky oproti hypotekárnemu úveru je, že nemusíte vybavovať takmer nič, stačí vyplniť online žiadosť a firma poskytujúca pôžičky, ostatné vybaví za Vás. Ak žiadate o hypotekárny úver, môže sa Vám hodiť hypotekárna kalkulačka, pomocou ktorej si vypočítate priebeh úveru s podrobným mesačným výpisom a vysvetlením priebehu úveru.

Ako získať pôžičku na rekonštrukciu


V prípade bezúčelovej pôžičky zaručenej nehnuteľnosťou je postup vybavenia nasledovný. Najskôr si vypíšete online žiadosť o pôžičku. Všetky náležitosti na katastri a všetky potrebné dokumenty pripraví špecialista za Vás. Nemusíte vybavovať znalecký posudok, ani čakať v rade na katastri. Pred vyplnením online formulára na získanie takejto pôžičky si overte výšku úroku, či je uvedená ročná úroková miera a poplatky, ktoré budete musieť zaplatiť za poskytnutie takéhoto úveru. Niektoré požičovne tieto poplatky úplne odpúšťajú, teda platíte iba mesačné splátky. Pri niektorých ich nájdete iba drobným písmom napísanie niekde pod splátkami.

3 komentáre:

pozickauver_com povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený správcom blogu.
DUŠKA ALŽBĚTA povedal(a)...

Veľmi by som odporučil služby pána Benjamina akejkoľvek osobe, ktorá potrebuje finančnú pomoc, a budú vás informovať o ďalších vysokých adresároch. Ešte raz chválim seba a vašich zamestnancov za mimoriadny servis a zákaznícky servis, pretože to je pre vašu spoločnosť veľký prínos a príjemný zážitok pre zákazníkov, ako som ja. Prajem vám všetko najlepšie do budúcnosti. Pán Benjamin je najlepším spôsobom, ako získať ľahkú pôžičku, tu je e-mail .. / Lfdsloans@outlook.com alebo sa porozprávajte s pánom Benjaminom na WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Ďakujeme Vy, že ste mi v úprimnom srdci znova pomohli s pôžičkou, som navždy vďačný.

Anonymný povedal(a)...

Odporúčam každému, kto hľadá obchodnú pôžičku, pánovi Benjaminovi, ktorý mi pomohol so pôžičkou vo výške 4 milióny USD na začatie podnikania a bolo to rýchle. Keď som od nich získal úver, bolo prekvapujúce, ako ľahko s nimi mohli pracovať. Proces bol rýchly a zabezpečiť. Určite to bol pozitívny zážitok. Vyhnite sa podvodníkom a kontaktujte pána Benjamina On. Lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Ak hľadáte podnikateľský úver.

Zverejnenie komentára